Калиев перманганат 20 г

Калиевият перманганат е силен окислител, който не отделя съпътстващи вещества. Антисептичен продукт подходящ за обработка на шанкърни язви и леки дерматити на ръцете, краката и интимните области. В химията се използва за синтез на аскорбинова киселина.

Камфоров спирт ВТ 100 мл

Камфоровият спирт се използва за облекчаване на сърбежи при някои кожни екземи и ухапвания от насекоми. Стимулира нервните окончания и облекчава болката при изгаряния. Подходящ е за компреси при навяхвания и натъртвания. Ако се използва като ароматерапевтично средство облекчава аритмията. Намира широко приложение в козметиката.

Кислородна вода ВТ 3% 100 мл

Антисептично средство за външно приложение в медицината. Използва се в прозизводството на избелващи средства в денталната медицина. Използва се за структуриране на водата.

Кислородна вода ВТ 3% 1000 мл

Антисептично средство за външно приложение в медицината. Използва се при прозизводството на избелващи средства в денталната медицина. Използва се за структуриране на водата.

Магнезиев сулфат ВТ 30 г

Приложение: Благоприятно повлиява храносмилателната система, стомашно – чревния тракт и общото физиологично състояние на човека. Препоръчителна дневна доза: Половин – едно пликче (15-30 g) от продукта се разтваря в 250 ml топла вода и се изпива наведнъж, при деца над 6 години 5-10 g от продукта се разтварят в 150 ml топла вода и се […]

Ментолов спирт ВТ 100 мл

Охлаждащият ефект на ментоловия спирт е чудесно средство за справяне със сърбежа след ухапване от насекоми, при варицела. Незабавният му ефект гарантира бързото облекчаване на симптомите. Действието му като екологичен и безопасен инсектицид го прави подходящ за прогонване на комари и други насекоми.

Настойка Див Кестен ВТ 50 мл

Съставки: Етилов алкохол 50% vol., пречистена вода, семена на див кестен 20%(200 mg/ml) Приложение: Оказва благоприятно влияние върху венозните стени. Действа тонизиращо върху функцията на венозната система. Поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Допринася за нормалната функция на кръвообращението. Подобрява циркулацията на кръвта в организма. Спомага за намаляване на отоците в крайниците и създава чувство за […]

Настойка Канела ВТ 50 мл

Съставки: Етилов алкохол 50% vol., пречистена вода, Kора от канела 20%(200 mg/ml) Приложение: Подобрява общото физиологично състояние на човека. Допринася за поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Оказва естественна подкрепа за добро кръвно налягане и здравословен метаболизъм на холестерол и триглицериди. Подпомага намаляването на телесното тегло. Препоръчителна дневна доза: 20-30 капки (половин чаена […]

Настойка Лайка ВТ 50 мл

Влияе благоприятно на храносмилателната система. Подсилва оздравителните процеси в организма. Използва се за облекчаване при превъзбуда и в подкрепа на здравия сън.

Партньори

Софарма

Аптеки Марешки

Herbamedica

Sopharmacy