Спирт Лавандулов ВТ 1000 мл

96% етанолов разтвор на Лавандула. Лавандулата има седиращ ефект върху нервната система. Помага при безсъние под формата на ароматерапия. Достатъчно е да оставите един тампон напоен с Лавандулов спирт ВТ в помещението, преди лягане, за да помогнете на по-бързото заспиване. Прави съня по-дълбок. При настинки можете да направите фрикция на гръдния кош за подпомагане на отхрачването.

Сяра 50 г

Сярата е подходяща за маски на лицето и косата в козметични и фризьорски студия, дори и в домашни условия. Също така, се ползва в народната медицина против хемороиди, както и при някои кожни заболявания.

Талк 50 г

Прилага се външно при декубитални рани под мишниците, при седалищни дерматити. Има хигроскопично действие (подсушаващо). Може да се изполва в козметиката за приготвяне на маски за кожата при червени петна и акне.

Талк ВТ 30 г – Пудриера

Талк Пудриера ВТ 30г е козметичен продукт за приложение върху кожата без отмиване, предназначен да остане в продължителен контакт с нея.

Течен лек парафин 80 г

Подходящ за вътрешно и външно приложение. Вътрешно се прилага при хроничен запек. Външно се прилага за поддържане на кожени изделия (якета, обувки) – почиства и съхранява. Също така, в почти всички продукти за подържане кожата на тялото и лицето, присъства течен парафин.

Тинктура Валериана ВТ 15 мл

Благоприятно повлиява нервната система и общото физиологично състояние на човека.

Тинктура Глог ВТ 15 мл

Благоприятно повлиява сърдечно – съдовата система на човека.

Тинктура Мента ВТ 15 мл

Благоприятно повлиява храносмилателната система, стомашно – чревния тракт и общото физиологично състояние на човека.

Партньори

Софарма

Аптеки Марешки

Herbamedica

Sopharmacy